Alla hjärtans dag #bloggswe

images
I dag är det alla hjärtans dag vilket för tankarna till kärlek.

images (2)images (1)

För mig går mina tankar och kärlek till min far och mor som inte finns bland oss längre men även till mina syskon och den nära släkt vi har.

images1
Mina tankar och kärlek går till en mycket fin vän i Stockholm som har stöttat mig mycket men också blivit ”mormor” för så många både på twitter och facebook. ”Mormor” har ett hjärta som hon talar med och ger stöd till så många som kämpar i motvind med olika problem.

images (5)

Mina tankar och kärlek går till människor som lider, kämpar för sig själva och sina anhöriga men också anhöriga som kämpar för sina nära och kära, ibland i motvind mot sjukvård och kommuner och olika myndigheter.
images (7)

Mina tankar och kärlek går också till alla fina vänner som jag lärt känna via de sociala medier och har funnit en plats i tillvaron där de bara är en medmänniska. En del av dessa har satt djupa avtryck i mitt hjärta bara för att de är sig själva.

alla_hjc3a4rtans_dag
Mina tankar och kärlek går till tiggaren som står utanför affären och tigger för att får några kronor. Många av dessa ha sett detta som en sista utväg för att klara livhanken.


images (8)
Mina tankar och kärlek går till de som kämpar mot sjukdomar, som kanske hotar livet men ändå lever med ett leende på sina läppar.

images (4)
Mina tankar och kärlek går till dig, bara för att du är just du…

images (6)

Mitt hjärtas kram till alla fina människor!

2 reaktioner på ”Alla hjärtans dag #bloggswe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s