Café Slussen

Jag lärde känna Mazen Alsahaf när han hade solariet här i huset. Han gick med i grannsamverkan vi har här och vi hade mycket gemensamt arbete byggt på förtroende och tillit, vilket gjorde att vi kunde minska rörelse av ”skymma typer” till ett minimum. I lördags hade han invigning av sin nya verksamhet, ett cafe och en salladsbar under namnet Café Slussen. Wow, vilken grej! Folk gick i lördags man ur huse för att välkomna verksamheten.

– Jätteroligt, spännande och nervöst, uttryckte Mazen Alsahaf när han under lördagens invigning fick bekänna färg bakom cafédisken i gallerian. Jag tror att detta är något som vi behöver i Lilla Edet, en samlingsplats med generösa öppettider och samtidigt kunna träffas utan allt för mycket krav. Personligen ser jag mycket fram emot detta, att otvunget kunna ta en lättare fika med goda vänner.

I lördags fick jag och bror vänta en halvtimma på att få ett bord, men det var det värt, för en underbar lokal, underbar personal som verkligen gjorde sitt för att vi alla skulle trivas.

Nu ser vi fram emot att Lilla Edetborna hjälper till att stödja verksamheten, så att vi får behålla dessa generösa öppettider. Nu önskar jag Mazen och hans personal stort lycka till ❤

Följ dem gärna på Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s