Tack till polisen

I stort sett varje vecka träffar jag polisen när det mobila poliskontoret är här. Vi brukar småprata om vas som händer i kommunen, hur läget är på drogfronten, hur läget är på klotterfronten. Ibland händer det att en del personer inte varit synliga på en tid och att man håller ett extra öga öppet.

Senaste veckan gjorde jag två polisanmälningar. En om ett krossat fönster och en om vad som juridiskt kunnat betecknas som försök till mordbrand/mordbrand. Det roliga är att poliserna är pålästa om vad som sker i kommunen och att det i mina fall är mycket glada över mitt arbete. Ja jag berömmer dem och de mig, och det ger i alla fall mig lön för mödan. 🙂

Även diskussioner om olika fynd jag gjort på olika platser brukar vi diskutera och hjälpas åt att hålla koll på. Det är sådant som sedan kommer till kommunernas kännedom. Inte många dagar sedan jag gick på någon form av köp & sälj på en plats jag inte trodde det skulle ske.

Bra när sedan patrullerar åker runt så kollar de till dessa platser.

Tack polisen för gott samarbete 2021 och ser fram emot lika bra arbete 2022.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s