Hatat denna kvinna

Min vän Mikaela Hult har tillsammans med Anders Djup skapat text och melodi, och numera även gjort en video med sång och musik.

Mikaela skriver själv så är: Har nu vidgat horisonten för detta budskap för att sprida kärlek och ljus åt folket….. både jag och Anders Djup delar från hjärtat i igenkänning ur denna text …..Med en innerlig önskan om att inspirera fler till att finna självkärleken och återta sin egen helighet om man i spegling bland andra ickevälmående människors dömanden utifrån deras grumliga värdeglasögon varit lite vilse eller på avvägar och tappat bort sig ….. Jag har hatat denna kvinna, men det var då finns nu på youtube….

Själv älskar jag denna kvinna som väljer att leva sitt liv på det sätt hon vill. Hon har hjärtat på rätta stället och finns till hands om man behöver någon att prata med.

Mikaelas egen text till inlägget på Facebook.

Minns ni detta text inlägg? Jag har hatat denna kvinna?

Det handlar om att känna sig kvävd i helt fel flock. Det beskriver hur en människa dömer sig utifrån icke välmående människors glasögon… och skrumpnar likt en frisk frukt som läggs i en skål med frukt i förruttnelse process…de människor som här beskrivs är otrygga.. missunsamma.. rädda och små helt enkelt…skräms av styrkan i kärleken som utstrålas från en frisk frukt…livsglädjen… passionen… entusiasmen… det livsbejakande förhållningssättet….

Detta textinnehållet har nu fått gro te’ sig i ett synnerligen gott och gynnsamt samarbete. Mikaela Hult och Anders Djup, två människor i speglingar av varandras livshistoria belyser och väljer här hjälpa varandra vaska fram det inneboende guldet de sett skymta i varandras blickar..i kärleken till sig själva möter de och ser med kärleksfulla ögon det goda i varandra och tillsammans samskapas musik..vilken spännande resa som startat från Hjärtats Veranda….

Jag har hatat denna kvinna. Men då genom min omgivnings dömande blick av att inte nå upp till deras förväntningar. Men det var då. Jag har inte älskat henne med full kapacitet. Men det var då. Jag har gett henne lögner och sagt att hon inte var tillräckligt bra och låt andra säga att hon inte var tillräckligt bra. Men det var då. Jag har låtit henne bli krossad. Jag har låtit andra behandla henne respektlöst. Jag har låtit henne springa genom tegelväggar och kämpa för andra som inte ens ställer upp för henne tillbaka. Jag kunde inte stoppa individer från att lämna henne, men jag har sett henne stå upp och stå för att vara ett ljus för världen och älska andra trots allt. Jag har stått förlamad av rädsla när hon utkämpade strider i sinnet, hjärtat och själen. Den här kvinnan har många gånger retat upp andra….Hon säger inte alltid eller gör ′′ rätt saker ”. Hon har en smart mun. Hon har ärr för att hon har en historia. Vissa älskar den här kvinnan, vissa gillar henne och vissa bryr sig inte om henne alls. Hon har gjort bra i sitt liv. Hon har gjort dåligt i sitt liv. Hon är slumpmässig och ibland dum. Ibland synnerligen skarpsinnig och intelligent. Hon kommer inte låtsas vara någon hon inte är. Hon är den hon är. Du kan älska henne eller inte. Men om hon älskar dig kommer hon att göra det med hela sitt hjärta och hon kommer inte att be om ursäkt för hur hon är. Ni kvinnor som känner igenkänning :sätt detta på din status med en bild på dig själv om du är stolt över att vara den du är idag. Jag älskar mig nu! Bannemig jag är älskvärd!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s