Övre Husargatan

I går hade jag ärenden till Göteborg och kunde då inte låta bli att besöka Övre Husargatan, där det i förrgår morse exploderade något. Jag och bror har vid flera tillfällen ätit mat i restaurangen Le Pain Francais som ligger i anslutning till de drabbade entreerna i fastigheten. Så området är ju välbesökt av oss. Hela gatan är avstängd med det stank från rök och eld som varit, trots att det gått över ett dygn sedan händelsen.

Svårt att ta in de man ser men också svårt att ta in det som människor sade om orsaker och varför. Vill inte bidra till spekulationer så jag inväntar polisens uttalanden. Men att det var svårt skadat ser man på den övre bilden där räddningstjänsten säkrat upp entren så den inte skall rasa in, eller rasa på någon.

När jag sedan kom till det mobila poliskontoret hängde det ett hjärta i ett av fönstren.

När jag sedan kommer hem till kommunen igen, möts jag av andra budskap. Klisterlappar med en arm och texten ”Sieg Heil” 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s