En piss-kommun

Förra veckan träffade jag Richard Veldre utanför vår Coopbutik i Lilla Edet. Richard lärde jag känna när han jobbade på P4 Väst. Han jobbat numera på SVT Nyheter Väst, eller som jag fortfarande säger, Västnytt.

Vi pratade lite och sedan sade han att han ville ha lite bilder på Nussä. Jag svarade ja, men hade en kasse med varor från en stor butikskedja. Den gömde jag bakom butikens tidningslåda vid entrén. Sedan gjorde vi två scener där jag och Nussä gick, varav Nussä i första tagningen visade vad han tycker om kommunen genom att lyfta på benet.

Andra tagningen tyckte jag blev bättre då han inte pissade. 🤣

Jag var nyfiken om det blev någon film, och om vi skulle komma med och även vilken av de två scenerna som i så fall det skulle bli.

Kan bara konstatera att det blev den där Nussä visar sitt missnöje – en pisskommun.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s