2 reaktioner på ”Övergrepp

  1. Carita

    Så fruktansvärt, jag blir så ledsen och förtvivlad när jag läser detta. Förra året gav en vän till mig, som har ett litet bokförlag, ut en bok där en kvinna (i samma ålder som din vän) återger sina minnesbilder av en uppväxt präglad av övergrepp. Otroligt smärtsam berättelse, men det är viktigt att sånt här kommer ut i offentligheten. Vilka är dom som kan göra så här?!
    Jag undrar också om man någonsin kan bli hel igen efter att ha blivit utsatt. Hur ska man våga lita på någon? Kanske hjälper det att ta del av andras berättelser, att känna att man inte är ensam och att själv våga berätta. Här är en intervju med kvinnan jag nämnde, och hennes bok heter ”Jag är Annelie. Bruten tystnad”.
    https://www.hotellrevyn.se/reportage/nu-kan-jag-andas-igen/

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s