Orken tar slut

Vissa beslut är aldrig lätta att ta, och att prioritera är något man måste göra hela tiden. Jag har prioriterat ner en massa saker i det jag vill göra för jag älskar detta med trygghetsvandring och sedan pandemins början har jag avstått min förra kommun för att arbeta med detta i Lilla Edet.

Jag får ju bara jobba 25% av heltid pga min sjukdom, därför har det varit bra att kunna fylla upp mina dagar med ideellt arbete, då jag kunnat delta på egna villkor efter bästa förmåga, vilket ger mig så mycket.
I förmiddags tog jag beslutet att pausa mitt arbete med trygghetsvandring i Lilla Edet. Det innebär inte att jag inte kan vara med, då jag är medlem i Trollhättan och även en del av nattvandrarna i Ale.

Jag ser stor skillnad på engagemanget från de kommunerna, de sociala myndigheterna, fältassistenter, ungdomscoacher, poliser, vaktbolag, Västtrafik mm för Trygghetsvandrarna respektive Nattvandrarna. Men här får jag i praktiken vara den som hela tiden är aktiv. Det har tagit på mina krafter, och jag fått avstå en massa annat för att klara detta.

Jag ser hur bra samarbetet fungerar i våra grannkommuner och älskar det gemensamma engagemang. Nu ligger bollen hos kommunen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s