Min Kickbike

Förra året köpte jag min första kickbike, elsparkcykel, som jag älskar. Till och från använder jag den till Jobbet (22 km) och när jag jobbar i kyrkan (15 km). Tar jag pendeln till Göteborg så följer den med som handbagage och jag kan åka runt i stan utan problem. Jag promenerar ju mycket men ibland så vill man ha extra skjuts, och då är denna ett bra alternativ, då den är lätt att promenera med.

För några veckor sedan hände något med min cykel, så jag kunde inte använda den. Jag kontaktade affären där jag köpt den, som i sin tur hänvisade mig till generalagenten i Danmark. Jag kontaktade dem, och de kunde inte via mail bestämma vad som var fel, utan sände mig en fraktsedel så jag skulle sända den med post till dem. För ett par dagar sedan fick jag besked, det var tillverkningsfel, reservdelar var restnoterade och de vet inte när dessa kommer in. Så istället skulle jag kontakta affären igen och ta ut en ny cykel, på generalagentens bekostnad.

Nu sitter jag där som ett fån. Den modellen jag hade, har de inte kvar. Kan få en nyare modell, något bättre eller en ännu nyare modell, mycket bättre?, fast lägga mellanskillnad. Hur skall jag göra?

Den nya modellen klarar mer än dubbel så långt sträcka på en laddning, har annat bromssystem och lite fler finesser. Kostnad ca 2500:-

Hur hade ni gjort?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s