Börjar igen

Det var länge sedan jag bloggad. Ja, jag känner verkligen att jag saknar detta. Måste bli ändring på detta nu.

Senaste året har varit mycket samhällsengagemang, arbete med kyrkan, trygghetsvandringar, missing people mm. Detta har tagit mycket tid ifrån mig, tid som förvisso varit lärorik och gett mig många nya insikter. När jag slogs mor vården för fars och mors skull, så blev bloggandet en säkerhetsventil till att få ur mig mycket av den frustration jag kände. Bloggandet kom också att innebära att jag kunde spara viktiga mål i skrift, att andra kunde ta del av min kamp, mina tankar mm.

De senaste månaderna har också min vilopuls stigit från att ligga runt 49-50 till numera runt 65. Visst, det är inget fel på min vilopuls även om den är 65, men jag tror ändå att det har att göra med att jag ibland har lite för mycket omkring mig.

Så jag skall försöka börja om igen med denna meditationsövning och vara mer verksam här. Samtidigt skall jag också försöka följa alla intressanta bloggar jag följt och fortfarande följer.

Så nu kör vi…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s