Inre stress – må väl

Under en tid har jag låtit bloggen vara vilande. Har haft för mycket omkring mig, haft konflikter och är på väg att flytta. Även om jag på ytan har varit den vanliga Bengt, så har det hänt någon inom mig.
Ovanstående bild är min vilopuls från den 15:e juli fram till idag. Normalt ligger den runt 50, men med variationer både upp och ner, men från den 29:e juli har den bara stigit. Många problem att lösa, nästan alla är lösta, men under den senare tiden har jag satsat mycket på mig självt i ”må bra”-segmentet. Jag har satsat på min sömn, som låg på 4,5 timmar i genomsnitt för ett par veckor sedan. Jag brukar satsa på en dygnsvila på 7 timmar, vilket är det jag känner är normalt.

Något jag gör är att satsa på promenader och min kondition är superb.

Även om inte jag är uppe i Peak-zonen beroende på att jag är rädd att få mina bröstsmärtor, så är jag mycket tillfreds med mina resultat.

Min sömn är ju också beroende av att jag jobbar natt och består oftast av 3 sömnperioder per dygn. Före jobbet, efter jobbet och sedan en stund på eftermiddagen. Ja detta hänger i även när jag är ledig.

Sista natten blev triumf i sömn, hela 8 timmar och 2 minuter, JIPPI!
Jag var vaken en stund mellan 04 och 05, och sedan fortsatte jag att sova. Ja, jag hade nog sovit längre om inte bror väckt mig för att det var strul med färdtjänsten.

Nu är flytten i full gång, och jag ser verkligen fram emot den. Att flyttstäda går som en dans, och de negativa människorna känns mycket mer avlägsna.

Ser fram emot att börja om.
Ta hand om er!

3 reaktioner på ”Inre stress – må väl

  1. Hoppas att flytten ger positiv energi ❤
    Här vilar också bloggen, och det mesta annat också, då stress och frustration över saker o ting tar det mesta av min energi som det är nu 😔

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s