Jag är så rik

Ja, det är väl en sanning med modifikation, beroende på vad man menar med rik… Räknat i kronor och ören, är det ingen höjdare, men det finns andra saker som räknas. VÄNSKAP!

Min födelsedag igår visar bevis på vad vänskap är. Jag har aldrig varit så intresserad av att fira min dag, då jag inte tycker om att fira att man kommer ett år närmare döden. Men samtidigt infaller den bland så många andra helger så den kommer i skymundan. Så fram till för några år sedan så satt jag på de flesta sociala medier och ändrade min födelsedag, så ingen skulle komma på att jag hade födelsedag. Nu inser jag att det inte mödan är värt det. I dag är jag tacksam för varenda en av de gratulationer jag har fått, men är också tacksam förblandningen av personer som uppmärksammat min dag. Gratulationer från skådisar, politiker, uteliggare, knegare, journalister, vänster och högermänniskor, tiggare, kristna, muslimer och ateister mm mm. De som halkat in på bananskal och se som ännu inte hittat något bananskal att halka på. Men oavsett titel och epitet (som vi gärna sätter på varandra), så har alla mina vänner en sak gemensamt, och det är att vi är människor. Människor med varmt hjärta, och det är en rikedom, som heter duga.

Tänk så mycket jag har lärt under min tid här på jorden. Har kontakt med vänner som var kollegor och vänner när jag körde buss, när jag var datahandledare, filmarbetare och inte bara statist utan även skådis. Ja tänk så mycket rikedom man egentligen har, om man bara ser sig omkring.

Tack alla underbara vänner för hågkomsten på min högtidsdag, det värmer så mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s