Egen härd är guld värd

20180402_203242.jpg

Nu var det gjort, vi har flyttat! Ovanstående bild är från vårt köksfönster. Det var ett beslut som vuxit fram, och yttre omständigheter gjorde att det blev av just nu. Inget av det som var en gång, fanns kvar, så det var inte mycket som höll oss kvar.

Än har vi inte fått något av våra saker på plats, utan har lånat lite möbler av bekanta. Men vi har sängar, ett bord i köket plus stolar. Ingen TV, men en klockradio och mobilen med Spotify, så nu umgås vi väldigt intensivt, jag och bror.

20180403_193628.jpg

15 minuter till butiken och busstation, 20 minuter till krogen, 20 minuter promenad till jobbet, så när jag promenerar klockan 02 på natten på lördagen så möter jag de som är på väg hem från krogen på fredag kväll.

5 minuters promenadväg ner till strandpromenaden utefter älven.

20180325_140444.jpg
Att bo lantligt, samtidigt som man bor centralt är inte alla förunnat, men här kan vi kombinera det. Nu behöver man inte planera bussar och färdtjänst, utan kan göra som det faller in.

20180401_194511.jpg
När vi får våra egna saker på plats, så kommer vi nog att stortrivas här. Inte lika mycket att städa, utan nu kan vi ägna oss åt det som vi vill och kan odla våra hobbies och engagemang.

Så vad kan man säga, trivseln har infunnit sig, och många krav har lämnats på de gamla stället, och det känns skönt.

Tack till alla som hjälpt och stöttat oss. Livet leker…

En reaktion på ”Egen härd är guld värd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s