Glad när solen skiner

Nu har det efter lång grånad spruckit upp och solen har tittat fram, och dagtid har det varit plusgrader. Visst är det härligt att leva när drömmarna om vår, som varit djupfrysta, börjar vakna. Man blir gladare piggare och humöret blir mer på topp. Så då skall man inte klaga.

Vidare inbjuder till långa promenader i skog och mark, vilket stärker det mesta. Vet inte vad vovven tänker om vädret, han han nog glad i de flesta väder att få komma ut på sina promenader, oavsett… men jag njuter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s