Lukasevangeliet och korsdrag

20171224_223851.jpg

Det var mycket levande ljus vid midnattsmässan i en av våra kyrkor. Inte ofta man ser att ljuskronorna i taket brinner med levande ljus, så så var det nu. Visst är nattmässor något speciellt när man inväntar midnattstimman, så rofyllt, så magiskt och vackert.

Här några bilder från vår kyrka i midnattstimma och strax nedanför läser Göran Olander julevangeliet. Göran har varje onsdag en halvtimma ett allkristet program i vår närradio, Radio Trollhättan. Vill man efterhandslyssna på programmet så hittar men det på denna sida, och programmet heter Korsdrag med Göran Olander.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s