Tack för hjälpen

20170413_134312

Visst förtjänar polisen en del kritik, men tar vi oss rätten att kritisera måste vi också själva kunna göra motsatsen. Själv valde jag att åka ner till polisens mobila kontor i Lilla Edet för att framföra mitt tack för det arbete det gör. Det blev en liten blomvas med gula blommor som hör påsken till och en liten ask med tryffelgodis.

Tittar man på det som hände i Stockholm, Trollhättan mm, så är det fantastisk jobb. I fallet Stockholm har vi också en person som lever och skall ställas inför rätta. Det tror jag kommer att ha en stor betydelse inte bara för Stockholm och Sverige utan hela Europa.

Det kommer att bli en enorm press på polis och andra myndigheter i detta fall, då stora delar av världen kommer att följa ärendet och den utredning som görs.

Här i Trollhättan dödades gärningsmannen, suicide by cop, och då fanns ingen att åtala och egentligen inte heller mer att utreda. Men där valde polisen ändå att göra det för att ge oss ett svar på vad som hände och varför.

Så, tack till polisen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s