Hur dum får man va?

tjuv
Ibland funderar jag starkt på vad folk använder när det tänker…
Knappast kan det vara huvudet…

Såg en person berätta att de haft påhälsning i ett förråd. Personen berättade en del detaljer, och med hjälp av hitta.se så såg jag snart vilken adress personen hade. Personen berättade också att de var i flyttartagen. Säker i all välmening för att varna andra, men…

Det finns andra typer av personer som jublar är det ser sådant. Vilket kap, här får vi gratis information om vad vi skall göra nästa intjack. Allt är färdigpackat också och de har gjort jobbet åt oss.

Familjen Karlsson från Sjuntorp postar en bild från Spanska solkusten med orden, nu är vi här. Tack familjen Karlsson för detta…. Nu vet jag att ni inte är hemma. Wow, det blir rena rama julafton för oss tjuvar.  Frågan är vilken tjuv som hinner först….

Så tänkt gärna efter, före…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s