Ljuset åtevänder

Fel
Den här filmen finns inte

 

Oktober november tycker jag är det jobbigaste månaderna då det oftast är grått, trist, mörkret sluter sig mer och mer omkring oss och till och från friskar vinden i med regnsmatter mot rutan. Men i slutet på november vänder det och ljuset återvänder. Först hjälper vi till med att framhäva ljuset och på min tidningsrunda så ser jag dag för dag hur landskapet förändras fram till jul, och därefter naturen själv tar vid.

Nu är jag ledig en vecka, men visar lite av det som har hänt fram tills idag…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s