Inte du också Sanna Nielsen

sanna_nielsen_2010

Inte du också Sanna Nielsen. Ett sådant påhopp visar bara att de som som vill splittran har lyckats…
Jag har följt dig under alla år från ”En liten fågel” och ”Maria, Maria” fram till melodifestivalen och Allsång på Skansen. Jag har aldrig sett något av de tendenser som nu beskrivs hos dig, bara för ett foto och ett inlägg. Du har varit en stor förebild för hela familjen med den värme du visat och fortfarande visar.

Någon, missuppfattar något och så är hela drevet igång. Jag håller med dig, Man blir så förbannad.

Härom dagen svarade jag i en Facebooktråd i en grupp att jag trygghetsvandrar, för att öka vår gemensamma trygghet och säkerhet i samhället. Någon får för sig att detta har med Soldiers av Odin att göra, och helt plötsligt spyr folk galla ur sig, utan att kontrollera vad det handlar om. Söker man på trygghetsvandring så får man hur många uppslag som helst och att det drivs organiserat från kommuner. Något som tydligen den personen missat i sin filterbubbla. Nu haglade hatet mot mig, jag vidrige man, som också kunde skryta om det i en grupp. Glad att jag kunde radera mitt inlägg där och radera det som stod där i flödet. Denna hets är fruktansvärd när den drabbar någon.

Med Internet följer världens största uppslagsverk och vi har alla möjligheter att kontrollera fakta och använda källkritik, men nej då, har vi bestämt oss så har vi.

Ni som känner mig vet var jag står i detta och att det är så långt ifrån verkligheten jag kan komma. Så ta ditt ansvar för hur du uppträder.

Kärlek till er andra, som gör det…

Sanna Nielsen anklagas för rasistisk mobbning

Sanna Nielsen efter rasistanklagelserna: ”Jag blir förbannad”

4 reaktioner på ”Inte du också Sanna Nielsen

  1. ogamotoga

    Det är så löjligt så det inte är klokt. Tycker folk ska börja titta och rota i sig själva, och ta reda på vad de egentligen tycker själva … inte bara följa en massa andra och apa efter … då blir det så där … nä. Usch!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s