Julmarknadstider på Koberg mm


Söndagen började med Gudstjänst i grannförsamlingen då deras evenemang börjar tidigare än i min egen församling. Detta för att jag skulle hinna med två julmarknader. Hade ju sovit sämre denna vecka än vanligt, så jag orkade inte med Kobergs julmarknad på lördagen så det fick bli två stycken på söndagen. Kunde inte låta bli att skicka ut bilden till höger på Instagram med orden ”Jag respekterar den som är upplyst!”.

I Åsbräcka bygdegård var det också en julmarknad av det mindre slaget och med mer lokalt producerade varor. Här sprids äkta kärlek och inte minst fick jag flera pussar och jag fick betala för en…
wp-1479705655230.jpg


Sedan fortsatte turen till Kobergs slott och besök i de utrymmen som normalt inte är öppna för allmänheten. Att vandra runt slottet och att besöka de tidiga stallbyggnaderna som är något utöver det vanliga är ett priveligerium.


Slottet är också fint att vandra runt om. Det ligger så vackert där vid sjön. I år träffade jag inte Desiree och Niclas annars så brukar det alltid vara roligt att få en pratstund med dem. Trots titlarna är de så vanliga människor med hjärtat på rätt ställe.


Naturligtvis var jag tvungen att hälsa på min fina vän Nina Sparr, hårkulla från Våmhus i Dalarna. Hon har gjort sig ett namn genom att knyppla med människohår.


Och sist med inte minst blev det inköp och inmundigande på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s