Vintern har kommit och även kylan.

wp-1478707059679.jpg

Visst är väl vädret vackert efter två dagar med vänersnö så sken soen upp från en blå himmel och det var mycket njutbart på promenaden.

När jag vaknade i morse och såg vem som hade vunnit valet i USA, så somnade jag om, sedan blev jag egoist och tänkte på mig själv och vovven. En långpromenad i det vackra vintervädret så kunde andra diskutera valresultatet själva.

Jag har sedan länge bestämt mig för att inte föra fram våra främlingsfientliga till makten genom att gratis sprida deras budskap. I de fall jag nämnder dem, så tänker jag inte använda partibeteckning eller förkortning, då de bara gnuggar händer. Deras retorik är att få oss att bli förbannade, och sprida deras hatpropaganda och det tar krafter som man kan använda bättre.

Brit Stakston, skriver bland annat så här i sin blogg:
I mitt jobb som mediestrateg hade jag förstås kunnat ägna det senaste året åt hundratals analyser och reflektioner över det amerikanska valet och Trumps framfart. Men jag har medvetet valt att hålla mig så långt borta från det som möjligt. Det går inte att ge denne psykopats digitala närvaro mer luft än nödvändigt. Har förmånen att välja själv vad jag kommenterar och inte. Bestämde mig för att inte ge mer än nödvändig uppmärksamhet till galenskapen.

Lyssna gärna på henne och Torbjörn Sjöström


Fortsätt sedan gärna till Bisonblog (uppstartaren av blogg 100) och läs hans kloka ord

2 reaktioner på ”Vintern har kommit och även kylan.

  1. ogamotoga

    Kunde inte sagt det bättre själv, bra skrivet. Men vavavava?! Bor du vid Vänern? Så vackert … blir lite avis där. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s