Tack Torbjörn!

22266935Tack Torbjörn för den människa du var, tack för alla stunder tillsammans, tack för ditt hjärta av guld och tack för att du såg att människan var viktigt. Du var den politiker som betydde allra mest för mig, det var du som fick upp mina ögon för en mänsklig politik. Det var du som fick mitt hjärta att vakna för alla människors lika värde, något jag bär med mig idag.
Tack för alla glada skratt tillsammans och tack för alla telefonsamtal, vi haft. Du som jag återvände hela tiden till våra rötter, och vi hämtade alltid vår kraft från naturen.
Tack Torbjörn och vila i frid!

Denna gång har jag skänkt en summa pengar till din fond, då jag tror de gör mest nytta där.

Mina tankar går i dag till Solveig, som jag träffade ett par gånger hemma i ert kök. Det är många år sedan nu, men det är inte så många år sedan vi pratade i telefon, du och jag Torbjörn. Det var strax innan far skulle fylla 80 år.

Största gemensamma arbete hade vi i samband med fartygsbyggen i Kalmar.

Du har stor tacksamhet hos oss, för att du rodde det hela i land, och när sedan far gick i väggen efter den perioden, så var du en av de första som skickade blommor till far. Sådant värmer.

En reaktion på ”Tack Torbjörn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s