Den nakna sanningen

Kreativitet är något fint, anser jag. Vi som bloggar är en ju en sorts kreativa människor som sätter ord på tankar, bilder, upplevelser och känslor. Jag tycker det känns mycket fint att få ta del av era/dessa människors liv och det stärker mig. Andra är ju de som genom sin fotografiska förmåga försöker sprida sin bildalster, ibland helt oredigerat ibland med fotografering i vinklar, med också men också med ljussättning och rätt miljöer att presentera sitt objekt i.

Dessa personer ger mig en glädje med sina text och bildalster. När sedan dessa personer uppmärksammas lite extra för sina gärningar, sprider sig hos mig en glädje.

Två av mina fina vänner har oberoende försökt visa den mjuka, nakna mannen (ingen pornografi eller synliga kön). Detta visar, enligt mig, en helt annan sida hos mannen än man ser i debatter. Detta är långt ifrån de flickbilder som presenterades i herrtidningar som hade ett annat fokus. Detta är helt enkelt konstnärlig fotografering av nakna män, är konst verkligen är en konst.

Dessa två, till mig,  fina vänner Rickard och Ola sammanfördes och gör en gemensam utställning på Rågsveds kulturs nu under Stockholm Pride. Det fanns en nervositet hos dessa herrar om hur utställningen skulle tas emot, men när då självaste ordföranden för festivalen i Nyhetsmorgon uppmärksammar en sådan utställning och ger det extra skjuts, så känns det otroligt fint att en kreativitet får sådan uppmärksamhet. Känner mig otroligt glad för deras skull och när sedan vernissager av utställningen får en sådan respons av antalet besökare och deras ord, kan knappt glädjen känna några gränser.

Vill verkligen gratulera mina vänner till framgången.

I klippet ovan: Nyhetsmorgon i TV4 från 2016-07-25: Christian Valtersson tipsar om aktiviteter utanför tullarna under prideveckan under samlingsnamnet Pride City.

Länk till utställningen

2 reaktioner på ”Den nakna sanningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s