Trädgårdsplanering

wp-1468262827060.jpeg
Sommar, värme och vackra sommarbilder ser jag i mitt Facebookflöde men tittar jag ut så är det något annat jag ser, gråa moln, mycket regn, som tur är har de mesta fallit på nätterna då man sovit förhoppningsvis.

Jag sover ju utomhus stora delar av sommarhalvåret då jag mår bäst i den friska luften och känner mig piggare och gladare. Jag har tak över mig och det behövs rejält med vind från rätt håll för att jag skall bli blöt. Men när regnet verkligen vräker ner så vaknar man av det ljudet, så det är inte alltid det är problemfritt.
De sista dagarna har dock vädret bestämt sig att vara tvärs om och det skall regna på dagarna. Kanske dags för mig att promenera på nätterna och ge grannarna hjärtinfarkt när de se någon smyga runt deras hus. Nej det unnar jag dem inte så jag får hitta på annat. Det finns ju alltid planer på hur man skall utveckla sina idéer i hem, hus och trädgård. En stor del av dagen har det därför blivit en del surfande på Pinterest. Det är ju en socialt media där man delar med sig av DIY-idéer. Här finns en mängd tips och idéer till allt från enkla tips till mer avancerade upplägg. Bara att välja, titta och njuta och en del hoppas jag kunna förverkliga. Vi eldar med pellets och de kommer ju på pallar med säckar. Nu har vi ett stort antal pallar som jag tänkt bryta sönder och elda upp, för värme men också till att bli av med. Efter att ha tittat på Pinterest så blev jag istället bekymrad över om jag har tillräckligt med pallar för att förverkliga alla idéer jag fick.

Delar med mig av lite palltips på bild.

 

7 reaktioner på ”Trädgårdsplanering

 1. ogamotoga

  Göra om pallar till möbler är snyggt. Min The Bodyguard designade och fick producerat en från botten … lite mer lyxig variant av ek tror jag det är. Kostar skjortan för den som vill köpa … då på beställning.

  Gillad av 1 person

  1. Jag har ju haft en del ideer hur jag vill utveckla trädgården. Där gräsklipparroboten står skulle jag vilja ha en bänk där man kan göra saker utomhus med blommor och dyligt, men visste inte hur. Nu ser jag hur jag kan göra en hylla av pallar som hänger på väggen. Vill ha bort så mycket fasta hinder som möjligt på gräsmattan för att få fria ytor för klipparen.

   Därför vill jag också ha en stenträdgård där jag kan ställa de saker vi redan har.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s