Semester på riktigt

20160620_170846

Nu blir det semester på riktigt! Jippi!
När jag gick hem från jobbet i fredags så kollade jag om jag hade några privata tillhörigheter kvar i lokalerna. Jag visste ju inte om jag skulle kunna få komma tillbaka eller inte. På måndagen var det ju sammankallande av borgernärer och de stora har godkänt att rekonstruktionen av Stampen och delar av dess bolag får fortsätta rekonstruktionen. Kunde ju varit så att någon hade beslutat sig för att säga nej och konkurs varit enda utvägen. Då hade man inte vetat om jobbet fanns kvar när semestern var slut eller inte. Även denna gång var det via media jag fick beskedet och inte någon annan  väg. Denna gång var det Dagens Industri som gav mig beskedet och det kostade mig en krona. En plus artikel som krävde prenumeration, och ett erbjudande om att läsa en månad för en krona.

Det var likadant förra gången något liknande för mig hände och då var det föregångaren till P4 Väst, dåvarande Radio Trestad, som avslöjade nyheten. Då 1995 nr det hände då var företaget på hugget för att ta hand om oss medarbetare som just förlorat våra jobb. Då fixade företaget så att vi fick en läkare från företagshälsovården stationerad på arbetsplatsen några dagar för dem som behövde stöd och hjälp. Hen hjälpt till med att skriva ut sömnmediciner i det akuta skedet och kunde också ge remisser till psykolog, för de som var i behov av det. Några nappade på erbjudandet,och tog det, medan ett par arbetskamrater valde en mer tragisk utväg. Denna gång har jag inte sett mycket av det på vår arbetsplats i alla fall. Kanske har missat denna information.

I dag kom också beskedet att det är OTW som avyttras till Aller.
Och till sist fick jag också se det jag trodde jag skulle få se efter kommande helg.
Min lön inkom på mitt lönekonto, Mvh Länsstyrelsen i Västra Götaland.

En reaktion på ”Semester på riktigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s