Vielse av homofile #blogg100

I Norge pågår debatten om homosexuella äktenskap och vigsel i kyrkan. Även här pågår denna debatt till och från och nyligen gjorde ett antal personer inom pingstkyrkan ett uttalande i frågan att homosexuella måste avstå från sex för att vara med i Guds gemenskap. Detta fick en tidigare partiledare för Kristdemokraterna att twittra: ”Gud ske lov att det inte är präster och pastorer som avgör himmel eller helvete”..

Jag tyckte denna norska blogg visade sina och många av mina tankar på ett fint sätt….

Vad nu Gud har sammanfogat, det må människan icke åtskilja.
Derfor, det som Gud har sammenføiet, det skal et menneske ikke adskille.

esgya

Jeg har kjent og kjenner flere kristne homofile. Felles for flere av dem er at de strever med livet sitt. Det dreier seg om både selvmord, selvmordsforsøk, rastløshet og stadige oppbrudd, psykiske problemer og så videre.

Fra en undersøkelse NOVA har gjort kommer en konklusjon:

”Når det gjelder selvmordstanker og selvmordsforsøk er lesbiske kvinner og homofile menn mer utsatt enn den generelle befolkning. Andelen som har vært plaget av tanker om å ta sitt eget liv i løpet av de siste 14 dager, er 6-7 ganger høyere blant NOVA-undersøkelsens kvinner og menn enn den generelle befolkning. 16 prosent av mennene og 20 prosent av kvinnene i utvalget oppgir at de har forsøkt å ta sitt eget liv minst én gang i løpet av livet. Det er alarmerende at hver fjerde kvinne og mann under 25 år i vårt utvalg oppgir at de har minst ett selvmordsforsøk bak seg. Følelse av…

Visa originalinlägg 2 210 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s