Förändringarnas tid

tidningsbud

Sitter i köket långt innan mina väckarklockor ringer. Vi är alla kallade till obligatoriskt möte på jobbet klockan 02:00. Kunde inte somna som jag brukar göra runt klockan 21 som brukligt innan jobbet.

Det sker ju mycket nu inom tidningar och framförallt papperstidningar och dess framtid. Vissa spår att tidningen som du vecklade ut över frukostbordet är borta inom fem till femton år och att vi istället sitter med våra läsplattor.
Nu i natt skall vi bli informerade om tryckeriförändringarna inom koncernen och vad det innebär för oss tidningsbud.

Så det är med skräckblandad förtjusning jag sitter här…
Hur många år har jag kvar mitt jobb, och vad händer sedan?
Om några timmar lär jag ha fått en hel del svar och troligen ännu mera frågor.
Kan meddela att kaffet innan jobbet smakar bra i alla fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s