Jobbet har kallat #bloggswe

DSC_1018

Då var man tillbaka till jobbet igen. fem veckors ledighet är slut, och det känns så där. Nu skall man gå upp när man gick och lade sig under semestern, och det kändes verkligen i går, då jag gick och lade mig efter middagen för en liten powernap som varade fram till klockan ringde för uppstigning. Det var första gången på 10 år som jag tog ut hela semestern på en gång, då jag inte hade något val, utan företaget bestämde när vi behövde ha ledigt. Visst var det kul att träffa kollegorna även om jag trivs bäst när jag kan jobba efter mitt eget huvud och ta mitt eget ansvar. Det är min melodi!

Sedan jag lämnade de sociala medierna och plockade bort både Facebook och Twtter på telefonen, så har jag inte längre något som stör mig, och det är otroligt skönt. Jag känner också att jag slipper reta mig på saker där och kan istället koncentrera mig på jobbet och göra ett bra sådant.

I samma veva som jag började så försvann det fina vädret och regn och åska har tagit över, men vad gör det när underbart fina Sandra Charlez förgyllde min morgon via radion. Ja, det märks mycket att högsommaren har flugit sin kos. Tidigare var det nästan ljust när jag började jobba, och nu när det inte heldager när jag slutar.

Det har inte skett så mycket ändringar på antalet tidningar under min frånvaro, så man kände sig som hemma med en gång. Och även brevlådorna är lika välkomnande som tidigare, så det skall nog fungera bra framledes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s