Grabben med guldskorna #bloggswe

richardFick i morse se en bild på Instagram att en twitterfarvorit var på väg till Uddevalla och deras kalas. Bara att surfa och kolla in hemsidan, jo men visst, där fanns han. Jag minns honom från 1984 när han och hans båda bröder vann melodifestivalen och även den internationella delen med Diggilo Diggiley. Då var det tre blyga grabbar som blivit stora. Sedan dök han upp i nattprogrammet Vaken i P3 och P3 där han är den lugna och trygga mannen med basröst som är underbar att lyssna till.

Nu stod han där framför mig på scenen, eller stod är knappast det rätta ordet. Det var inget blyg grabb som då en gång och inte heller var det den lugna mannen från radion… Nej, det var ettånglok som rullade på hjul av bomull både på scenen och bland publiken och fick oss verkligen att leva upp.

Richard Herrey, vilken gubbe (nästan)! När jag såg hans röda wpid-wp-1437686035613.jpegsportskor, så långt från guldskorna han en gång hade, så funderade jag på var guldet hade tagit vägen. Nu fårstår jag, det hade vandrat uppåt,men stannat vid hjärtat. Den glädje han visade på scen men också nere bland publiken var enorm. Han dansar med lille Sebastian (en grabb i publiken) medan han sjöng, Var gång han gick förbi oss, så fick Nussä en klapp och lite kliande bakom örat, medan han i mikrofonen säger att det är så härligt med djur.

Ja du Richard, ditt hjärta av guld syntes igenom i hela showen och allsången.

Du var heller inte ensam på scen. Du hade med dig helt fantastiska nya bekantskaper, i alla fall för mig. Voice of vocals gjorde dig sällskap både med musik, sång och dans. Vilket gäng! Var lätt att bli förälskad i dem.
wpid-wp-1437685924283.jpeg
Voice of vocals beskriver sig så här på Facebook: Voice of Vocals har under ett flertal år genomfört ett antal krogshower under jul och vårsäsong och sommartid medverkat i ett flertal festivaler . Vi har även jobbat med företagsevent / kickoff /privata arrangemang m.m .
Om du letar du efter en helkvällsupplevelse – då har du kommit rätt. Vi kan erbjuda en kväll fylld av mat och dryck och en show utöver det vanliga i ett Wallmanskoncept.
En show som inte bara fyller en hög kvalité utan också levererar imponerande sång och showdans med inslag av oväntad humor.
Vi har förädlat och utvecklat kostym och showens inramning med gyllene klassiker
där låtvalen står för hög igenkänning och retrokänsla – självklart i en skön blandning med nutida låtar i ett enda musik eldorado.
Du kommer att möta oss artister både på scenen och vid borden när vi på klassiskt Wallmansvis framför just dina favoritlåtar – låtar du trodde du glömt….
Du får det ”bästa av det mesta ”
Vi gör din kväll till en helkväll – valet är ditt och kvällen är din att göra till just din upplevelse och vi kan bara lova en sak – du kommer inte bli besviken.

wpid-wp-1437686262029.jpegVackra Jonas när han och resten av gängen sjunger (jag vill leva la) Dolce vita. Wow vilken kvinna! Däremot var det inte Nussäs favorit, utan så fort hon kom i närheten så skulle jag skälla på henne. Vet inte om han tänkte på en ulv i fårakläder, men den skulle jag skälla ut, i alla fall…

Sedan blev det bråttom att byta om när han skulle serva kvinnorna med öl och revbensspjäll och däremellan ”Peta in en pinne i brasan”. Tala om ombytta roller…

Även Lasse Love och Otto Falk fick vara med och förgylla kvällen.
Tjejtjusaren och underhållaren Lasse, berättade för alla kvinnor att han är singel och bara väntar på dem, medan Otto, ett nytt stjärnskott från Skredsvik, fick verkligen publiken att gunga.

Så vad säger man? NI VAR FANTASTISKA, hela gänget!

wpid-wp-1437685967793.jpeg

wpid-wp-1437686304322.jpeg

wpid-wp-1437685924283.jpeg

wpid-wp-1437686166556.jpeg

2 reaktioner på ”Grabben med guldskorna #bloggswe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s