Däckad av virus #blogg100 #bloggswe

hämta (2)Ja, då var det min tur att drabbas av flunsa 😦
Började känna något på söndag kväll att något var på gång men blir det inte värre så var jag fast besluten över att gå och jobbar. Klockan ringde som vanligt i går morse 00:30 och jag satte mig upp i sängen och det var då det började.

Hala jag började skaka i vilket jag tror var feberfrossa. Tog mig till toa men var tvungen att hålla mig i väggen då jag hade overklighetskänslor. Vidare ut i köket för att få i mig lite kaffe och att skakningarna skulle upphöra.
Nej då, inte tillnimmelse av förändring.

Försökte ta mig tillbaka till sovrummet för att få på mig lite kläder som behövdes för jobbet men insåg snart att kan jag inte sitta still på en köksstol och gå utan att hålla mig i så kan jag inte framföra ett motorfordon säkert.

Bara att sjukskriva sig. Sagt och gjort….
Dagen fortsatte med huvudvärk och smärtor i leder och muskler och för var steg jag tog så gjorde det ont i hela kroppen. Varje steg var en pina. Lite Alvedon lindrade det mesta men inte var jag bra, inte…

Förutom att rasta Nussä, så var mesta delen i sängen och jag sov bort större delen av dagen.
Det har straffat sig denna natt då jag fortfarande hoppar på stolen och i sängen och kan naturligtvis inte sova.

Nu åker strax bror till jobbet och jag skall åter lägga mig och göra ett nytt försök att sova bort det mesta av flunsan.

Håll tummarna för mig, så det snart är över!

6 reaktioner på ”Däckad av virus #blogg100 #bloggswe

  1. Det är tålamodsprövande att ha influensa. Så fort du tror att det har vänt så går du upp. Och då gör febern likadant! Influensan slår på hela kroppen, inte bara litet snorig och hostig. Vila mycket och drick mycket.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s