Ibland blir det bara ”tilt” #bloggswe

Tidning-2

Nu har jag jobbat två dagar och tittar tillbaka på hur det har gått. Söndag kväll gick jag och lade mig vin nio-tiden för att sova några timmar innan det var dags att åka till jobbet… Icke sade Nicke, dt var lögn att stilla oron och redan innan midnatt var jag uppe och satt framför datorn och spelade för att få tiden att gå innan det var dags att ta sig till jobbet.

Jobbet gick som en dans även om jag som vanligt inte hann inom föreskriven tid. Jag kan ju inte hjälpa att de bygg en motorväg över mitt distrikt.

Kom hem och kom snart i säng och fick i alla fall sex timmar sömn till klockan 13,00.

Nu var det dags för promenaden med vovven som behövde få göra sina behov och jag hade en förhoppning att jag skulle komma upp i mina 10000 steg som brukligt. Tänjde lite på min runda och tillsammans med nattens promenader så var det inga problem.

Hushållsarbete med tvätt och matlagning och brödbak tog vid för att ha middagen klar till bror kom från jobbet.
Gick som en dans och vi åt middag tillsammans.
Men då blev jag så där jättetrött och bestämde mig för att sova middag. Jag var förutseende och hade ställt klockorna, om uti fall att…
Bakmaskinen hade fortfarande två timmar kvar tills den var färdig, men jag har en broder som tar vid om jag nu skulle sova gott…

Naturligtvis somnade jag så otroligt gott och behövde inte ens gå och kissa som brukligt på natten. Vaknade av att klockan ringde i morse, tidigt. Tassade ut i köket och hemdatorn hade sett till att det var nybryggt och jag njöt i lugn och ro av mitt kaffe samtidigt som jag kollade nyhetssajterna om något hänt.

Klockan blev dags för avfärd till jobbet och jag packade mina tidningar i bilen och dubbelkollade så allt stämde. Frid och fröjd, bara att åka i väg.

Men en fråga gnagde i mitt huvud, varför kommer onsdagens utdelning av veckotidningen på tisdag?
Visst det händer om dt infaller någon helgdag att veckotidningar byter utdelningsdag, men jag kunde inte komma på att det var någon helgdag denna vecka som föranledde det hela. Till slut blev tisdagen onsdag i mitt huvud och jag körde på. Sista lådan och jag känner mig nöjd och dubbelkollar så jag inte missat någon utdelning….

PANIK!!!!!!!

Jag ser att veckotidningen som skall ut på tisdag ligger kvar orörda…
Vad göra????
Bara att åka ner till filialen och be förman skriva ut en adresslista på just dessa tidningar och sätta sig i bilen och åka snabbaste och kortaste vägen för att dela ut dessa.

Jag var klar klockan 06:30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s