Slå en polis

Vill du slå en polis?

Ja så började inbjudan till en trygghetskväll för oss trygghetsvandrare I Trollhättan. Vi träffades i bowlinghallen där vi bowlade och tävlade mot vår kommunpolis. Pandemin har ju ställt till det för alla och även för oss trygghetsvandrare. De få träffar vi har haft har skett utomhus och med iakttagande av betryggande avstånd. Vår säkerhetschef har hala tiden gett oss starka rekommendationer hur vi skall vandra, vandra och hur vi skall bete oss i vimlet.

Så nu när de flesta restriktioner var borta så bjöd Trollhättans stad tillsammans med kommunpolisen på bowling och efterföljande middag. WoW, vilken fest det blev…

Även om vi trygghetsvandrare också gjorde stopp i början på pandemin så kom vi snart igen med våra vandringar under pandemin. Vårupptakten på polishuset blev inställt liksom höstträffen tillsammans med grannsamverkansgrupper blev inte av.

Om en månad har vi höstträffen men för att tacka oss ideella som trots allt kämpat på, så blev den en extraträff. Det var verkligen uppskattat av oss som går stadigt i ur och skur. Att sedan få umgås med vår samordnare på kommunen och vår kommunpolis under avslappnade former stärker bara samarbetet.

Hur gick det med bowlingen då och att få slå polisen? Polisen slog oss allihopa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s