Nu njuter vi

Ljusen brinner så fint på altanbordet. Två glas rödvin skänker stillhet och på Spotify spelas musik med tysk sång och stil. Vi är i harmoni och känner att våra liv fylls med ro. Även vovven tar det lugnt och har rullat ihop sig i hammocken.

En lång sommar har vi bakom oss med många härliga timmar ute i naturen. Många promenader både här i kommunen men även resor till andra delar av landet, har fyllt våra dagar med guldkant.

Förra året ungefär vid denna tiden tillskrev jag kommunen att politiker mm får sluta kontakta mig om olika säkerherssaker som sker i kommunen. Det finns betalda befattningar inom organisationen som sköter den biten, så jag skall inte behöva gripa in.

I år har många privatpersoner kontaktat mig om olika saker som de har lagt märke till och jag har inte varit sen att gripa in och ringa efter hjälp via 112. På polisens fråga om jag kunde hålla dem under uppsikt tills patruller har kommit, så har jag gjort det.

När jag för ett tag sedan hade kontakt med kommunen blev jag utskälld för att jag inte ringt 112 pga händelserna, vilket jag hade gjort. Även andra händelser som har skett under sommaren, har spelat in. Jag bestämde mig för att bryta med allt. Jag vill inte bli utnyttjad för mitt vara hjärtas skull, jag vill inte bli baktalad bakom ryggen.

Jag skall sluta lyfta kommunen med mina bilder, som till och från har använts på sätt som strider mot upphovsrättslagstuftningen mm. Jag har tagit paus från sociala medier, och läser bloggar och tidningar, lyssnar på ljudböcker och försöker skita i världen utanför.

Nu får andra ringa 112, nu får andra kontakta säkerhetschefen eller kommunen. Nu skall jag må bra, och det gör jag. Jag skall krypa tillbaka till min anonyma tillvaro och må bra.

Skål!

2 reaktioner på ”Nu njuter vi

  1. Låter som ett klokt val! Njut av tillvaron, och låta otacksamhetens hantlangare sköta sitt. Utan att vara helt insatt i ditt engagemang i din hemkommun, kan jag ju se genom dina inlägg hur mycket tid och känsla du lagt ner där. Så jag tycker absolut att du kan luta dig tillbaka och bara njuta av livet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s