Saknad

Oh vad jag saknar detta. Få kliva ombord i Göteborg, en festlig kväll ombord. Lägga sig i hytten och vagga sig till sömns på den villande vågen och sedan vakna upp i Tyskland. Det gör så ont i mitt hjärta att inte få träffa släkt och vänner.

Vi är många som avstår att träffa släkte och vänner, avstår massor av saker för att inte vara drivande i pandemin. Är otroligt glad att jag har min vovven så vi kan gå ut och röra på oss, men det ger ju inte den sociala biten som vi behöver med våra nära och kära.

Bara genom att skiva detta så tåras mina ögon. Tänker på mina vänner som också saknar det de älskar över allt annat. Sedan ser man andra personer som struntar i allt vad rekommendationer heter. Sådant gör mig arg. Allt från lokalpolitiker till generaldirektörer har man sett bryta mot lagar och rekommendationer. Varför? Jo för man är sig själv närmast.

Rekommendationerna kommer från pandemilagstiftningen och därför skall de följas.

Nej, jag tänker inte riskera vare sig min, mina närmaste eller någon annan hälsa. Får fortsätta sitta här hemma, gå mina promenader och planera mina övriga göromål så det funkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s