Julefrid

Äntligen börjar julefriden komma mig till del. Skall bli så skönt…
Har varit flera månader med en stress som jag har haft svårt att hantera, då andra har lagt på mig mer uppgifter än jag skulle ha.

Ett av mina nöjen nu är att promenera runt i byn och njuta av all vacker julbelysning som finns här. Jag älskar denna kommun, med så mycket kärlek bland ungdomar, och vuxna, även om det finns de som har andra åsikter.

Visst är det vackert i byn,
Man går här träffar någon annan flanör som njuter, slänger några ord och känner tacksmanhet över den värme som finns här i byn.

Den omtanke man känner här IRL är milsvid från den man ser på sociala medier, där det gärna sprids motsättningar.

Jag är ju uppvuxen på landet och visst har det varit kul att se de närmaste grannarna julpynta, man har kunnat slänga några ord med dem. Men här promenerar man villagator och små lägenhetshus och kan verkligen se det lilla vara människa gör, för att sprida glädje i mörkrets tid. Att spatsera runt i byn är coronasäkert och njubart.

Nu firar vi jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s