Ja, det hände…

Ja detta har jag väntat på. Visst ett busstreck, men också förstörelse av allmän egendom.

Lilla Edet måste ha en bra mötesplats, ett levande centrum. Idag känns det som det blivit en mötesplats mellan ung och gammal, kulturer mm. Men samtidigt är det viktigt att vi gemensamt vårdar detta. Själv ägnade jag fem timmar av min fritid för att hjälpa till att fixa denna. Fem timmar utan betalning.

Lite skum i en fontän gör väl inget…
Fem timmar att avlöna två män, är väl inget. En pump som inte får rätt kylning för att vattnet innehåller för mycket luft, och sedan bränner, vem står för den kostnaden?

Nu har jag i alla fall lärt mig hur den fungerar, nu kan jag sköta om den och fixa till den. Men skall jag behöva göra det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s