Tillbaka i nätet

OK, mina vänner, jag är tillbaka…

Detta året har hitintills haft mycket konstigheter med sig.

Mycket med flytt från Sjuntorp till Lilla Edet. Mycket att få det att fungera med brors färdtjänstresor till och från jobbet.

Sju sorger, åtta bedrövelser och nio katastrofer (mijao).

Bestämde mig för att sluta blogga, och när jag skulle skriva ett farväl, så kom jag inte in, då prenumerationen gått ut.

Nu har jag fått så många mail och önskemål om att börja igen att skriva av mig, och visst är det kul.

Så nu har jag förnyat prenumerationen till att börja skriva igen. Behöver rensa ut en del saker som tar upp mycket plats på kontot och skrivningar här kommer när andan faller på. Jag har en hel del projekt igång här i kommunen som också tar tid ifrån mig.

Men hoppas och tror att det skall bli lite lättare nu, när höstmörkret faller. Och jag har saknat detta. Så ni blir inte av med mig än i alla fall. Prenumerationen är på ett år…

Kram!

9 reaktioner på ”Tillbaka i nätet

  1. Tog jag i somras på en av mina promenader.
   Ett av projekten som har varit ett av mina egna var att försöka ändra attityden i våra FB-grupper från negativ till en mer positiv syn på orten och kommunen. Så under nästan ett halvt år har jag varje dag, så gott som lagt upp ett nytt foto, fotograferat någonstans i kommunen.
   Får väl bli en bildkavalkad i ett inlägg så småningom ☺

   Gilla

 1. Välkommen tillbaka! Ja, jag undrade lite var du tagit vägen. Trodde ju nästan att vi skulle mötas på bokmässan också.
  För egen del har jag ett konstant behov av att ”skriva av mig” så jag har lite svårt att hålla mig borta.
  Ser fram emot att få ta del av dina inlägg igen.

  Gillad av 1 person

  1. Det blev ingen bokmässa i år för mig. Gick ju långtidssjukskrivning och började jobba just i samma veva. Nu skulle man ju bli en nattuggla och vara uppe på nätterna, samtidigt som jag skulle sköta min sömn, så jag inte tog ut mig igen. Men till slut insåg jag att jag måste kämpa med jobbet, och då fick bokmässan vara, tyvärr.
   Som jag sade har jag en del projekt på gång här i min nya kommun, som tar tid. Men jag kan i dagsläget inte säga så mycket om det.
   Så även om jag vill, så får jag inget säga. ..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s