Den manliga förkylningen

nasdukar_50d306c2e087c33634796af81
Klockan än 03,15 och jag sitter i köket och dricker varmgrogg, dvs Whiskey, varmt vatten och ett par sockerbitar. Det öppnar luftvägarna lite mer i alla fall och är inte så svårt att andas…

Har i två dagar mer eller mindre varit sängliggandes på grund av den manliga förkylningen. Har nästan känt mig som prinsen på ärten då jag har haft flera kuddar under huvudet för att kunna sittligga i sängen. Men att sova på beställning funkar inte och att försöka titta på TV eller film, funkar inte heller. Det som funkat är att ligga och vända och vrida på sig. En understimulerad hund och katt, som är van att vara ute och promenera miltas var dag, har knappast får en kilometer. Så varje rörelse från mig triggade igång dem, skall vi gå ut nu…

Ni kvinnor pratar om att föda barn, och nu vet jag hur det känns också…
Rörde mig i sängen, vovven blir glad och hoppar upp på mitt bröst och försöker charma mig, jag reagerar och mina ben åker isär…
Då ser förlossningsläkaren (katten) sin chans och försöker starta värkarna genom att krypa  upp så långt som möjligt mellan mina ben och starta stimulansen. Men utspända klor börjar katten med mjöltramp på min manlighet och jag skriker till. Vovven vänder sig om och kollar vad förlossningsläkaren gör där han sitter på mitt bröst och försöker ge mig (o)lustgas med baken och svansen.

Med den behandlingen jag just genomgått så inser jag att jag inte skall gnälla över en förkylning, för är den behandlingen lika ett barnafödande, så föredrar jag att vara förkyld…

7 reaktioner på ”Den manliga förkylningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s