Skönsjungade sång

augusti77
Vilken natt jag har haft…
Somnade inte förrän fyra i morse, och då av utmattning.
Jag hade planerat allt så det skulle funka med mina vovvar tillsammans under en tid, en jag glömde att ta in en sak i planeringen…

Inte en tanke jag hade på att grannen skulle skaffa en ny flickvän, ännu mindre med att denna flickvän hade en hund, och det fanns absolut inte i mina tankar att den skulle hamna i höglöp just nu, men så blev det…

Två hanhundar som känner doften på kilometers avstånd, två hanhundar som skall konkurrera att uppvakta tiken, och då måste man göra sin stämma hörd. Två hanhundar som absolut inte sjunger samma sång och verkligen inte i samma stämma. Jag tyckte inte om sången, och ännu mindre gjorde katterna det, som rent bildmässigt gå i taket. En av katterna satte sig längst upp på min sovrumsdörr och och höll framtassarna för öronen samtidigt som svansen viftade av ilska. Då skall inte katten sitta tycket vovvarna och började skälla på den stackaren som led. Inte gjorde det saken bättre att den hade satt sig på ett ställe där vi inte kunde komma åt den…

Till slut fick jag ner den och kunde stänga dörren och jag kunde ha det lugnt i fem minuter tills sången började igen och sångkören utökats.

Två hundar inne hos mig som sjöng och två katter utanför som stämde in med sin egen klagosång.

Jag ligger i sängen och kvider av det jag hör, samtidigt som bror i rummet bredvid och drar sina timmerstockar.

Nu har båda vovvarna fått en långlång promenad och ligger och sover. Skall passa på en timma jag också nu…

3 reaktioner på ”Skönsjungade sång

  1. Mea M

    😰 känner med dig. Svårt att göra något åt naturens gång dock 😏 Sitter och tänker att vi människor är gudskelov förskonade från detta 😏 eller?.. 😂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s