Don’t Let The Sun Go Down On Me


Än en gång under detta år har en stjärna slocknat, en stjärna vi delar med många. Vissa stjärnor delar vi med många medan andra bara lyser för oss själva. I dag kan vi förenas i sorg och känna att vi inte är ensamma och att vi gemensamt kan dela sorgen vilket gör oss starka.

Men samtidigt kan vi också ryckas tillbaka till verkligheten och få oss att inse hur bräckligt livet verkligen är. I dag med det stora nyhetsflöde och reklam är det lätt att ryckas med i det kommersiella budskapet, köper du detta så blir du lyckligare. Nej, jag tror inte på det budskapet att lycka kan köpas för pengar, utan det finaste i livet faktiskt är gratis.

Låt oss skänka en tanke till George Michael som nu lämnat denna jord och förenas i sorgen. Men låt oss inte förglömma alla andra stjärnor som också lämnat oss, som inte blir en världsnyhet, som inte ens blir en dödsannons i någon tidning.

På mor och fars färggranna vigselbevis, står längst ner Bären varandras bördor vilket jag tror är viktigt både i med och motgång, glädje och sorg.

Sov gott George!

Låt oss förenas i sorg men också i kärlek, en kärlek som är det enda som kan motverka hat och fördomar. En sorg som är viktig för att vi verkligen skall förstå var kärlek betyder.
Lär vi oss detta, så kommer inte George Michaels eller någon annans bortgång att vara förgäves.

Rest in Peace!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s