Alla vägar bär till Rom

wp-1481384275542.jpeg

 

Eller ”delad glädje är dubbel glädje”.

Detta inlägg tilldelas två mycket fina kompisar som jag har som lever sina liv på det sätt jag försöker leva, och som tilltalar mig. Det är inte så ofta man kan vara den man vill vara, då många har en hel del åsikter om saker och ting, men här känns det helt rätt att vara det, och jag gillar det.

Vi hade chattat ett par gånger under veckan och jag hade fått för mitt att den ena kompisen skulle göra något annat. Jag frågade kompisen vad han skulle göra i helgen och han svarade med att han skulle på utställning. Detta tyckte jag var så roligt, i samband nämnde han att han fick en hälsning från en Europeisk huvudstad, och jag kontrade med att jag fått hälsningar från två olika kontinenter.

Natten jobbade jag och hem och skulle sova. Vaknade och behövde gå på toa och strax i säng igen. Det plingade till i telefonen och jag blev nyfiken och kollade upp. Mina kompisar hade checkat in på ett hotell i den Europeiska huvudstaden de hade nämnt, Rom. Först blev jag lite gramsen, varför jag blev lurad. Men när jag sedan kollade upp den tidigare konversationen, så insåg jag att jag hade missuppfattat vad den andra skulle göra. Helt plötsligt gick det upp ett ljus men utställning och Rom. Ha ha.

Det är sådant jag själv gillar, att göra det jag brinner för och tror  på. Att sticka i väg och bara njuta och man behöver inte tala om allt. Numer har jag inte samma möjligheter att bara sticka iväg, men man kan ju njuta av det som andra gör. Det gläder mig att få följa med på resor på detta sätt.

Ibland blir jag så trött på när alla skall tala om vad de åt till middag och sedan vilken plats de har i kön till toaletten.

Livet skall levas IRL och inte på Facebook och Twitter. Bra sätt att hålla kontakten med vänner och bekanta, men det är inget liv mer än i nödfall. Det är så lätt att få världen i fel perspektiv när man tror att det är verkligheten man ser i de sociala medierna, men verkligheten finns utanför din egen dörr, det är där du kan leva.

Nu skall jag kurera mig några dagar från in förkylning, sedan blir det full fart på alla möjliga och omöjliga ställen.

Att vara eller inte vara, det är frågan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s