Vad är rätt och vad är fel?

b2294_1intmc3b6jligenfrc3b6lsningsarmc3a9nshotellstockholmvykort
Ja, jag har bott på Grand hotel i Stockholm och det under 80-talet. Då fanns inget Facebook och jag kunde inte ge mitt omdöme då, så jag har gjort det nu istället.

De gånger vi bodde på Grand hotel och liknande stjärnmärkta hotell var det inte vi som betalade utan det var andra. De gånger vi själv betalade, bodde vi på Frälsningsarmens hotell på Drottninggatan. Bilen parkerade vi under Åhlens city där den var inlåst under natten och också gratis parkering under de timmarna.

Under senaste vårvintern hade jag planer att åka till Stockholm några dagar och kollade in hur det såg ut på mitt ”nya” Stockholmshotell. När jag kollade in det på fejjan fick jag en chock, då deras betyg hade sjunkit kraftigt och varning efter varning om att bo på hotellet kom fram i omdömena och hur otrevligt det var där. När jag sedan kollade bokningssajter, så var det samma omdömen.

De hade hyrt ut delar av hotellet till något som inte föll i smaken hos en del av allmänheten. Detta skapade en hatstorm mot hotellet.
Personalen mådde dåligt i den situation, precis samma sak som jag läser om på Grand Hotel.

Vem hade hyrt då?
Delar av hotellet hade hyrt ut till kommunen respektive migrationsverket för att ge de som kom i flyktingkrisen spår, tak över huvudet när de kom till Sverige.

Vem bedömer vilket som är rätt eller fel, vem bestämmer vilka som skall få vistas där. Är den ena hatstormen okey medan en annan hatstorm inte är det, och vem bestämmer i så fall.

Jag hoppas ni kan ge mig svar på frågan…

3 reaktioner på ”Vad är rätt och vad är fel?

  1. Mea M

    Finns inga svar tänker jag 😯 alldeles för mycket fakta blandat med känslor och för många människor inblandade 😕
    Hoppas ni hittar ett trevligt hotell och får en trevlig resa iaf 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s