Fortsätter rekonstruktionen i Stampen?

smg
Ja, svaret på den frågan vet jag inte, men jag hoppas det, i alla fall tills det blir en bra lösning på allt. På mitt sista lönebesked står inte något om att lönen denna gång utbetalas av länsstyrelsen, så jag tror att mitt företag betalar mig det som de är skyldiga mig för mitt jobb. Själv får jag ta en dag i sänder och hoppas på det bästa, för min skull att jag får behålla jobbet och får inkomst för det, men inte minst för alla andra inkl journalistkåren men också för den lokala och regionala demokratins skull.

Enligt SVT Nyheter Väst är notan för lönegarantin nu uppe i ca 200 miljoner kronor, och jämförs numera med konkursen i Saab. 15 chefer har så hög lön att de inte fått ut hela lönen utan endast det max-belopp som betalas i lönegaranti, 177.200 kronor.
De som har de lägsta lönerna är de cirka 2.200 tidningsbuden.

Men medan de lärde tvistar om vilket som är rätt, om Stampen skall få leva vidare eller inte. Visst lär det bli förändringar i ledning och ägarförhållanden efter detta, för att Stampen skall komma på fötter, så tvistas det fortfarande om momsen som som varit en del av bördan för främst tryckerierna. Enligt Sveriges Radio är nu denna tvist på väg till JK.

Ja, som man säger, den som lever får se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s