Med rumpan bar

Studio_Jean_Jacques_Lequeu

Vaken med P3 och P4, frågade här om natten om vi varit med om något ovanligt på vägarna. Naturligtvis kunde jag inte låta bli att komma med denna historia, som jag även tror den drabbade idag kan skratta år.

Javisst händer det mycket på vägarna. Som tidigt tidningsbud händer det mest oväntade sakerna ibland och man vet inte riktigt hur man skall hantera situationen.

Kommer körande på en villagata i stan när en lättklädd kvinna i röda klackskor springer ut till postlådan. Men jag hade inte varit där så lådan är tom. Men hon förstår att jag är budet så hon väntar. Hon ber om ursäkt för klädseln men trodde inte någon skulle se. Hon får tidningen och börjar prata med mig. Helt plötsligt inser hon att hon är mer lättklädd än hon själv trodde. Hon ger ett illtjut som hade förstört hela finaste kristallservisen. Hon hade skor och BH på sig men den del jag såg utanför min bilruta var helt oskyddad.

Kände mig inte bekväm (och har glömt vad vi pratade om) och tror knappast hon kände sig mer bekväm när hon insåg vad som skett.

2 reaktioner på ”Med rumpan bar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s