Dofter For Men och att raka armhålan som en Man #blogg100

Väljer att reblogga ett inlägg från en annan blogg, då jag tyckte inlägget var så fint.

Du skall accepteras som du är och inget annat.
För mig är det viktigt att alla mår bra, oavsett hur de själva vill leva sitt liv.

Jag har många olika vänner och jag accepterar dem som de själv vill vara.
Jag har dansat med snygga vackra kvinnor varsamt fint smink och vackra kläder, som jag vet har ett manligt könsorgan mellan benen. De visste också att jag visste.
Dessa män valde av någon anledning att gå ut som kvinnor och jag valde att bekräfta dem som kvinnor. Mår de bra i den situationen, så tycker jag det skall uppmuntras, inte förnekas.

Jag har följ med vänner på RFSL-möten för att ge dem stöd att kunna komma ut som homosexuella mm.

Så tycker du detta känns rätt för dig, så kör på. Du skall accepteras som du är och inget annat.

Life by Mehazael

#blogg100 inlägg 5

Så fort något lanseras med orden ”For Men” brukar produkten i fråga häcklas friskt i både nya och gamla medier. Läppsalva For Men är minsann ingen fjollig glansig mjukgörare för fragila kvinnoläppar utan ett rejält och totalt supermatt skydd mot tuff väderlek på hårda mansläppar. Typ.

Och det är tydligen så man får män att använda kosmetikprodukter. Dels på samma grunder som produkter för kvinnor – skydda och vårda huden, dels genom att framhålla hudvård som att det handlar om nån sorts krig eller extremsport. På samma sätt som kosmetikprodukter för kvinnor handlar om att bli en blomma, ungefär.

Det finns dock en avgörande skillnad. Om en kvinna använder maskulina produkter är hon larvig som försöker förhäva sig, och ska genast tas ner på jorden. Om en man använder feminina produkter är en fjolla som sjunkit för lågt och måste slitas tillbaka upp till representabel nivå. Tryckas ner. Slitas upp. Ner. Upp. Nivåskillnaderna…

Visa originalinlägg 366 fler ord

2 reaktioner på ”Dofter For Men och att raka armhålan som en Man #blogg100

    1. Då det är ett känsligt ämne som många har åsikter om, så frågade jag innan om jag fick både reblogga och dela vidare. Då han anser att frågan bör lyftas mer, så var det helt OK.
      Ja, jag blev varm i hela själen när jag läste detta. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s