#blogg100

blogg100-logotype
I dag är det den första mars och en tradition tar vid. Nu är det äntligen dags för #blogg100 igen. Ser verkligen fram emot årets utgåva som är lite av jubileum, då detta event fyller fem år i år. Jag har varit med alla fem år även om jag de tre första var tvungen att ge upp, av olika själ. Förra året var det första år som jag gick i mål med 100 inlägg på 100 dagar.

Efter mors frånfälle så har jag gått över från att fokusera på vård/omsorg så mycket och mer fokuserat på mig och bror och vår vardag. Men jag tittar också på vår omvärld och försöker se den från våra ögon.

Alla våra partier brukar emellanåt få sig en känga, men jag är rädd för de på höger respektive vänsterkanten, då dessa ytterligheter har gjort att medlemmar i släkten har fått plikta med sina liv. Jag älskar mångfalden och är stolt över vårt land även om vissa saker i olika sociala medier förskräcker. Allt som sägs vid köksbordet i slutet sällskap kanske inte passar att deklarera öppet i dessa medier. Mycket av det hat som tidigare har funnits, sprids och synliggörs genom dessa. Samtidigt känner jag en stor kärlek till vad dessa medier har inneburit för mig i nya bekantskaper med personer jag inte visste fanns.

Så i år, ser jag mer än någonsin fram emot #blogg100 och jag önskar alla deltagare ett stort LYCKA TILL!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s