Kärleksväder

kärlek till alla
Screenshot från SVT Nyhter Väst

I bland händer det att man inte vet vart man skall göra av händerna. Usch vad hemskt det är, tycker jag. Man stoppar dem i fickan, nej det funkar inte. Man gömmer dem på ryggen och det är lika illa. Man korsar dem på bröstet eller låter dem hänga ner vid sidorna.

Brukar ibland chatta med Nitzan Cohen som är väderpresentatör och meteorolog på bl a SVT. På vardagseftermiddagar bandar de elva olika editioner av vädret som skall sändas ut de lokala nyhetssändningar som är under kvällen

Härom dagen tittade jag på hans lokala väderprognos som han hade här i SVT Nyheter Väst dvs gamla Västnytt. Och väder prognosen var det absolut inget fel på om man tittar på bilden ovan. Men han gjorde ytterligare något som sände värme och kärlek genom rutan. När han det sista avrundade sin sändning så formade han sina händer till ett hjärta och sände ut till tittarna. Enligt honom själv var det helt omedvetet, men jag tog emot det med stor glädje.

Tänk vad ett litet tecken genom rutan, oavsett medvetet eller ej, kan sända lycka till tittaren. Har nu tittat flera gånger och blir lika varm inombords var gång.

Tack Nitzan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s