Dagsmeja

De senaste dagarna har varit helt fantastiska vädermässigt sett. Strålande sol, som värmer, och det från en klarblå himmel. Så i två dagar har vi gått den långlånga vägen jag och vovven och bara njutit. Sträckan är ca 10 kilometer och tar drygt två timmar att promenera. Snödropparna är på väg att slå ut, vilket ger mig vibbar om en kommande vår.
Men det som fascinerade mig mest var det jag hittade i en gran där takdroppet från en takränna droppade ner och bildade ett konstverk med små i istappar i grenverket. Stod länge och tittade på detta och försökte fånga det på bild så gott det gick.

Hoppas ni njuter lika mycket som jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s