Långlångpromenad

Jag och Nussä tar ju våra dagliga promenader. I dag var det väder utöver det vanliga och vi beslöt att ta den långlånga vägen, en sträcka på 10 km som tar drygt två timmar att promenera. Grönskan har ju inte kommit igång ännu, men vädret var underbart. Drygt halva vägen har vi en stocksoffa att sitta på och njuta i solen. Vi har också en glänta i skogen där det är underbart att njuta av fågelsång och höra bäckens porlande. I bäcken hade temperaturen skapat ett konstverk av is. Ibland ser man även rådjur och älgar och annat småvilt. Var också framme vid våra naturvattenkällor som nu var öppna och det går att hämta vatten igen. Mums…
Vår stora sjö var fortfarande isbelagd men hade svämmat över bräddarna och dränkt den del av åkermarken. Bäcken som man normalt kan kliva över var på ett ställe bredare än Göta älv.

Den gemensamma nämnaren i bilderna är den blåa himmelen.

En reaktion på ”Långlångpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s