Åter igen! #bloggswe

IMG_20151026_121653Några dagar sedan jag skrev något på bloggen. Inte för att jag inte ville, utan för att mina krafter sinade.
Något har drabbat mig, men vet inte vad…. Det började med trötthet som var över allt jag tidigare känt till…
Klockan ringde 00:30, trött men kontaktbar gick jag upp för att ta mig till jobbet. Lade mig vid 06 efter att bror kommit iväg med taxin till jobbet. Sov fram till 1-2 på eftermiddagen för att fixa dagens middag till oss för att äta gemensamt. Därefter tanke på en timmas ”nap” på sängen som varade till klockan ringde 00:30 nästa natt.

Trötthetens vecka övergick sedan i ett tillstånd där trötthet och mage samspelade. Jag visste inte hur jag mådde, men magen sade mig att genast besluta hemlighuset, samtidigt sade huvudet att jag inte har kontroll över kroppen, och fick overklighetskänslor. Klarar jag att ta de få stegen till det onämnbara stället, eller faller jag ihop på vägen?

Till slut fanns inget alternativ, utan det var bara att chansa, och jag klarade det.

Efter långsittningens dilemma med tusen nålar i benen, var nästa steg i stafetten, och det var att ta sig till sängen…
Där bröt kallsvettningen ut och det tog lång tid innan andhämtningen var normal, och när den nästan var det åter dags att ta sig till ”sittplatsen”.

Feber har det knappast varit i någon större omfattning, en jag har en teori om att det kan vara kommande influensa som spelat mig ett spratt. Vi får väl se vart det barkar hän…

I dag står jag åter upp, även om jag har en del sviter kvar, men hoppas det går åt rätt håll nu.

2 reaktioner på ”Åter igen! #bloggswe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s